De Artiesten

Vrij van geest, verfijnd van smaak

De Artiesten zijn enigszins vreemde eenden in de culinaire bijt. We begonnen ooit in het theatervak, maar hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot creatieve concept cateraar.

En nu dus in Cristofori. Dining vanuit de prachtige open keuken.

Dennis Huwaë

Tijdens zijn werkend leven stond hij voornamelijk aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin ** prijkten. ‘Daar ontwikkelde hij zijn feilloze gevoel voor de allerhoogste gastronomie’, aldus GaultMillau, die hem uitriep tot ‘Talentvol Chef van het Jaar 2018’.

Voor Huwaë is het creëren van een gerecht, een zoektocht naar de perfecte combinatie van ingrediënten, die elkaar versterken en aanvullen. Hij laat zich hierbij graag inspireren door ‘street food ‘ van over heel de wereld. Naar eigen zeggen, zijn de klassieke technieken altijd de basis en maakt hij in zijn hoofd, de vertaalslag naar zijn eigen signatuur.

Hij gaat zo ver in het streven naar perfectie bij het tot stand brengen van een nieuw gerecht, dat hij – naar eigen zeggen – op zoek gaat naar ‘de innerlijke schoonheid’ van elk ingrediënt en het beste van deze ingrediënten naar voren wil brengen.

Laat de natuur zijn werk doen. Kies mooie producten en behandel ze met liefde en respect. Uiteindelijk gaat het allemaal om liefde voor het product en de tijd die je steekt in het creëren van je gerechten –Dennis Huwaë

Nu staat hij sinds kort ook aan het roer van het fantastische keukenteam van De Artiesten en schreef hij het food book voor de uiteenlopende evenementen, aldaar. En of het nu een eenvoudige lunch is, of een simpel diner, hij zal altijd zijn stempel drukken op hetgeen wordt aangeboden. Een sandwich of Caesar salade van Huwaë, zal ontegenzeggelijk zijn signatuur dragen. Echter het ‘ echte werk ‘, het uitgekiende signature menu , zoals dat bij Daalder gevoerd wordt, daar zal je de hand van de meester, uiteraard het meest in herkennen.

3J4A1477

Wij houden ervan bijzondere concepten te creëren voor particulieren en bedrijven, met veel aandacht voor detail.

Theatermensen en Chef-koks

Om jou met de beste culinaire ervaring kennis te laten maken, werken we met de beste chef-koks van Nederland én de meest creatieve mensen uit het theatervak. Deze combinatie is de kracht van De Artiesten. Samen zorgen wij voor een originele, stijlvolle en verrassende inkleding van jouw culinaire avond.

We beginnen altijd met het stellen van veel vragen. Net zo lang tot we precies weten wat jij voor ogen hebt. We blijven je prikkelen, brainstormen samen en dagen je uit. Omdat we jouw ideale avond willen verwezenlijken – van de manier waarop de servetten zijn gevouwen tot het digestief.

Cristofori-artiesten-1147

Ons doel is altijd om je verwachtingen te overtreffen. Ieder thema en elke smaakvoorkeur is mogelijk. Of je nu een Rollende Keukens sfeer of juist een sterrendiner voor ogen hebt, van biologisch tot uitheems en van fusion tot vegetarisch – alles kan.

3J4A1346

Cristofori-contact-1451

Waar onze culinaire helden wonderen verrichten in de keuken, werken onze bevlogen stylisten hun creatieve concepten tot in de puntjes uit.

Wij werken alleen met de allerbeste leveranciers, schenken eerlijke wijnen en worden geroemd om onze ongeëvenaarde gastvrijheid.

Tafel2 avond (2)

Cristofori-artiesten-1524