Locatie

Het Cristofori gebouw aan de Prinsengracht in Amsterdam is al meer dan veertig jaar een inspirerende locatie voor musici, kunstenaars en cultuurliefhebbers. Onder leiding van architect Hubert Crijns is de oude Concertzaal omgebouwd tot een ruimtelijke Loft met een eigentijdse uitstraling.

IMG_8668

De grote boogramen bieden prachtig uitzicht op de zonsondergang over de Amsterdamse grachten.

Cristofori-contact-1221

De hoge plafonds, waar het licht betoverend door de dakramen binnenvalt, en de grootse opzet vormen een inspirerend decor voor een groepsdiner, receptie, culinair event en private dinners.

Specificaties

Deze high-end venue heeft een totale oppervlakte van 340m2 – ruim genoeg voor een private diner tot 100 personen, maar intiem genoeg om groepen vanaf 20 personen te verwelkomen. Een walking dinner of een staande borrel is mogelijk tot 150 personen.

Cristofori-contact-0933

Bereikbaarheid

Deze originele locatie in het centrum van Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar met de boot, waar je gasten bij de aanlegsteiger voor de deur uit kunnen stappen. Met het openbaar vervoer is de eventlocatie eenvoudig te bereiken vanaf Amsterdam Centraal met tram 1, 2 en 5, halte Prinsengracht. Parkeren kan op de grachten of in Q-park Europarking (750m), uitrijkaarten zijn op aanvraag beschikbaar.

Cristofori-locatie-0951

De zaal beschikt over verschillende kleine privé-zitjes. Fijn om even rustig te genieten of bij te kletsen.

Cristofori-contact-1423

Via The Playing Circle kan deze bijzondere locatie ook overdag gehuurd worden voor een meeting, productpresentatie of als congreslocatie. Ga naar theplayingcircle.nl